HTML

Játék-Terápia

Friss topikok

Címkék

Archívum

Játék-terápia 2. - (Be)golyózás

2012.07.17. 13:28 espadazo - Játékbolt:

2.

Az alant látható játékhoz egy vékony, de kemény lap kell (műanyag vagy karton, esetleg farost lemez) és négy mágnes. Két darab alulra kell, az irányításhoz. Ezeket is csak rapszodikusan lehet kapni, de általában azért előfordul a játékboltok eldugott zugaiban, 5-600 Ft általában 2 db.

A mágnes kergetés legjobb, ha időre megy, azaz záros határidőn belül el kell kapni valakit vagy stopperrel mér egy harmadik fél és aki kibírja x másodpercig, az a győztes. Fontos, hogy konkrétan kijelöljük a kergető felet, mert gyermekink hajlamosak arra, hogy vesztesként is felkiáltsanak, hogy: "Elkaptalak!" Aztán pedig a csemete találomra bevonhat bármilyen egyéb játékot a műveletbe, mint pl. a beyblade-eket battle strike korongokat.


szólj hozzá: Mágneses társasjáték házilag

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív játék gyermek olcsó mágnes nettfilm.hu www.nettfilm.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr424662048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása